Kādi ir galvenie attālinātā darba ieguvumi uzņēmumiem?
    Uz ziņu sarakstu

    Attālinātā darba priekšrocības uzņēmumiem

    Attālinātā darba priekšrocības uzņēmumiem

    Attālinātā darba priekšrocības darbiniekiem ir plaši apskatīts temats, tomēr ir vērts aplūkot to, kā šī vienošanās var sniegt labumu arī uzņēmumiem. Piemēram, darbs no mājām var palielināt darbinieku produktivitāti un apmeklētību. Tajā pašā laikā ir vairāki veidi, kā darba devēji var samazināt izmaksas un uzlabot personāla atlases procesus.

    Kādi ir galvenie attālinātā darba ieguvumi uzņēmumiem?

    1. Produktivitātes uzlabošanās

    • Uzņēmumi saskata ievērojamu produktivitātes pieaugumu attālinātā darba rezultātā. Lai gan tas ir pretrunā ar to, ko daudzi sākotnēji gaidīja, produktivitātes stimuls var rasties dažādu iemeslu dēļ, tostarp labāku darba un privātās dzīves līdzsvaru, vairāk miega un uzlabotu mentālo veselību darbiniekiem.

    2. Samazinātas aprīkojuma izmaksas

    • Noslogotiem birojiem aprīkojums var būt ļoti dārgs. Iespējams, nepieciešams iegātāties datorus, printerus un kopētājus, kā arī papīru, datora galdus, ergonomiskus krēslus un daudzas citas preces. Daudzus no šiem izdevumiem var ievērojami samazināt vai novērst, ja ir iespējams attālinātais darbs.

    3. Zemāka darbinieku mainība

    • Attālinātais darbs uzņēmumiem ir lielisks veids, kā noturēt savus darbiniekus. Attālinātais darbs ir vilinoša iespēja darbiniekiem, kuri novērtē elastību un var strādāt no mājām. Šī elastība ļauj vecākiem, kuri paliek mājās, strādāt, kad tas varētu būt nepieciešams. Arī fiziskā pārvietošanās ir mazāk problemātiska.

    4. Iespēja ietaupīt uz biroja īri

    • Biroja telpu noma darba devējiem var būt ļoti dārga. Viss, kas var samazināt šīs izmaksas, bieži tiks novērtēts. Attālinātā darba iespējas ir lielisks veids, kā samazināt nepieciešamo vietu un, iespējams, ļaut jums pārvietoties uz mazākām telpām.

    5. Pieejams plašāks talantu kopums

    • Attālināts darbs var novērst dažus nodarbinātības šķēršļus, kas saistīti ar tradicionālo biroja darba kārtību. Tas ir ieguvums, ko daudzi cilvēki nenovērtē. Uzņēmumi tagad var paplašināt savu talantu meklēšanu un nolīgt labākos cilvēkus, neatkarīgi no viņu atrašanās vietas.

    6. Elastīgs darba stils

    • Elastīgs darbs, strādājot no mājām, ir viens no lielākajiem ieguvumiem darbiniekiem. Tomēr tas var būt ļoti izdevīgs arī uzņēmumiem. Jo tas ļauj cilvēkiem strādāt citādāk nekā tad, ja viņiem būtu jāiet strādāt uz biroju.

    7. Zaļo akreditācijas datu uzlabojumi

    • Klienti arvien biežāk pieprasa, lai uzņēmumi būtu “zaļāki” un produkti būtu ilgtspējīgāki. Attālās komandas var gūt labumu no tā, uzsverot vides priekšrocības, samazinot vai atceļot pārvietošanos uz darbu. Šī stratēģija var piesaistīt videi draudzīgākos klientus, ja to apvieno ar holistiskāku “zaļo” stratēģiju.

    8. Veselīgāks darbaspēks

    • Attālinātais darbs samazina pavadīto laiku ceļā uz darbu, kas nozīmē vairāk laika mājās, kā arī lielāku iespēju izgulēties, kā rezultātā uzlabojas garīgā veselība un imūnsistēma. Veselīgi darbinieki ir darudz laimīgāki un produktīvāki.

    9. Globāls darbaspēks visos līmeņos

    • Daudziem uzņēmumiem galvenā prioritāte ir tulkošana vairākās valodās un lokalizācija. Piekļuve starptautiskiem talantiem var būt sarežģīta, ja cilvēki strādā vienuviet. Tas jo īpaši attiecas uz tām valodām un reģioniem, kas tiek lietoti retāk. Attālinātā darba iespējas var arī ļaut uzņēmumiem nolīgt cilvēkus, kuriem ir svarīgu valodu zināšanas, lai piedāvātu labāku pieredzi saviem klientiem visā pasaulē.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...