HR, līderības un biznesa podkāsti Latvijā un pasaulē
    Uz ziņu sarakstu

    HR, līderības un biznesa podkāsti, kurus iesakām klausīties 2023. gadā

    HR, līderības un biznesa podkāsti, kurus iesakām klausīties 2023. gadā

    Mūsdienu nepārtraukti mainīgajā digitālajā pasaulē var likties neiespējami izsekot līdzi jaunākajām nozares tendencēm. Tomēr podkāsti ļauj mums uzzināt aktuālo informāciju, neatkarīgi no tā, vai tas notiek, veicot ikdienas pienākumus, atrodoties ceļā uz darbu, vai esot pusdienu pārtraukumā.

    Liela daļa podkāstu, galvenokārt, ir vērsti uz to, lai palīdzētu uzņēmējiem gūt panākumus savā biznesā. Lai spētu pilnībā uztvert uzņēmējdarbības veikšanas sarežģītību pašreizējā vidē, uzņēmējiem nepieciešams izmantot 360 grādu pieeja stratēģijai, kas ietver ne tikai kas ietver ne tikai lielisku biznesa iztēli, bet arī veselīgu domāšanu, labu darba un privātās dzīves līdzsvaru, emocionālo inteliģenci un garīgo veselību.

    Mēs esam sagatavojuši Latvijas un ārzemju labāko pieejamo cilvēkresursu, līderības un biznesa podkāstu sarakstu, kas ļaus mācīties no veiksmīgiem līderiem, būt informētiem par jaunāko pasaules nozaru informāciju, kā arī piedāvās uzņēmējiem kvalitatīvu uzņēmējdarbības atbalstu, sniegs norādījumus un palīdzēs saglabāt iedvesmu un balansu 2023. gadā.

    Latviešu podkāsti

    HR Podkāsta autore un vadītāja Ilze Medne sniedz iespēju cilvēkresursu vadības ekspertiem dzirdēt dažādu HR profesionāļu, praktiķu viedokļus un pieredzes, kā arī uzzināt jaunākos rīkus, kādus lietot, lai vēl labāk izmantotu savu kompetenci un sniegtu stratēģisku atbalstu biznesam.

    Podkāsts Karjeras Arhitekti ir dažādu cilvēku karjeras stāsti. Dažādu industriju pārstāvji ļauj ieskatīties savos karjeras ceļos – gan kardinālos, gan vieglos un ne tik vieglos. Podkāstā epizodēs tiek runāts gan par karjeras stratēģijām, dizaina domāšanu karjeras plānošanā un profesijas maiņu, gan to, kā mentors Tev var palīdzēt karjeras attīstības ceļā un daudzām citām tēmām.
    Lai rūpes par veselīgu un cilvēcīgi līderi un biznesa vadību vērstu plašumā, Latvijā radīts līderības un korporatīvās izaugsmes podkāsts Līdera Kompass, kura mērķis ir palīdzēt uzņēmumiem veidot veselīgu vidi un kultūru. Podkāsta epizodēs sarunājas dažādi līderi un sfēras speciālisti par nozares problēmām un to risinājumiem, un to, kā veselīgi attīstīties, sasniedzot savu maksimālo potenciālu.

    Podkāsts Biznesa Atslēga radīts uzņēmīgiem un izdarīgiem cilvēkiem, kuri vienmēr ir gatavi mācīties un problēmas redz kā iespējas. Tiešā valodā, nopietni un ar humoru par izaugsmi biznesā un personīgajā dzīvē. Katrā epizodē vadītāji Oskars Zapackis un Mairis Švīgers dalās savā pieredzē, kā arī sarunājas ar dažādu jomu ekspertiem, kuri dod praktiskus padomus, lai paceltu Tevi un Tavu biznesu nākamajā līmenī.

    Ārzemju podkāsti

    Podkāsts Goal Digger uzrunā sievietes uzņēmējas, kuras vēlas no jauna definēt panākumus, dzīties pēc drosmīgiem sapņiem un sasniegt savus lielākos mērķus. Apraide atzīmē, ka uzņēmēji nav ideāli vadītāji, bet gan izcili izglītojamie, kuri pārkāpj robežas, eksperimentē un analizē, kā arī progresē ik uz soļa.

    DriveThru HR podkāsts aptver tēmas, kas attiecas uz HR profesionāļiem. Katrā epizodē viesi apspriež visu par un ap cilvēkresursu tehnoloģijām, personāla atlasi, talantu pārvaldību, vadību, organizācijas kultūru un cilvēkresursu stratēģijām.
    Podkāsts WorkLife, kuru vada organizāciju psihologs Ādams Grants, bija viens no Apple Podcasts visvairāk lejupielādētajiem jaunajiem šoviem 2018. gadā. Viņš ļauj ielūkoties dažu pasaules neparastāko profesionāļu prātos, lai izpētītu zinātni par to, kā padarīt darbu nederīgu. No mācīšanās mīlēt kritiku līdz neapmierinātības spēka izmantošanai, katra epizode liks paskatīties uz savu darbu no jaunas perspektīvas.

    Personas un veiktspējas podkāsts sniedz ieskatu stratēģiskajās kompetencēs, uzvedībā un rezultātos, kas nepieciešami, lai palielinātu darbinieku sniegumu. No darbinieku piesaistes un darbā pieņemšanas, līdz iekļaušanai darbā un pēctecības plānošanas, katra epizode ļaus dziļi iedziļināties darbaspēka plānošanas posmos, kas jums jāapgūst, lai garantētu ilgtermiņa panākumus strauji mainīgajā darba pasaulē.



    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...