Motivācijas vēstules paraugs
    Uz ziņu sarakstu

Motivācijas vēstule: Paraugs un padomi rakstīšanā

Motivācijas vēstule ir dokuments, kurā sīki izklāsītas Jūsu profesionālās prasmes un iemesli, kāpēc vēlaties pieteikties darbam, studiju kursam, stipendijai vai brīvprātīgajam darbam. Šī vēstule tiek pievienota Jūsu darba pieteikumam un CV.

Labi uzrakstīta motivācijas vēstule var pārliecināt darbā pieņemšanas un uzņemšanas vadītājus apstiprināt Jūsu pieteikumu un uzaicināt Jūs uz interviju. Uzrakstīt labu motivācijas vēstuli prasa laiku, tāpēc svarīgi pārliecināties, ka esi metodiski veicis visas nepieciešamās darbības, lai padarītu savu motivācijas vēstuli par vislabāko. Tāpēc šajā rakstā mēs vēlamies sniegt gan vērtīgākos padomus, gan motivācijas vēstules paraugu, lai palīdzētu Jūsu pieteikumam izcelties lēmumu pieņēmēju acīs!

Padomi motivācijas vēstules rakstīšanā

• Ievēro visas formatēšanas vadlīnijas.
    • Parādi savu personību.
    • Raksti viegli saprotamā valodā.
    • Koncentrējies uz savām stiprajām pusēm.

Motivācijas vēstules paraugs

Cienījamais/-ā [saņēmēja vārds],

Atsaucoties uz interneta vietnē [avots] publicēto vakanci, vēlos pieteikties uz sabiedrisko attiecību speciālista amatu uzņēmumā [uzņēmuma nosaukums].

Mana iepriekšējā darba pieredze ir bijusi saistīta ar mediju plānošanu, kas ļāvis man veidot kontaktus ar žurnālistiem un nozares speciālistiem. Man ir iemaņas projektu vadībā, ko esmu ieguvis, strādājot mediju aģentūrā.

Man piemīt augsta atbildības sajūta, esmu komunikabls un spēju rast ātrus risinājumus dažāda veida problēmām. Šīs īpašības esmu attīstījis, strādājot ar plašu klientu loku, cenšoties atrast labāko risinājumu katrai situācijai.

SIA [uzņēmuma nosaukums] ir progresīvs un mūsdienīgs uzņēmums, kurā saskatu iespējas attīstīt savas profesionālās prasmes. Mana ilggadējā pieredze darbā ar medijiem būs vērtīgs ieguldījums uzņēmuma sabiedrisko attiecību attīstīšanā.

Pateicos par manas kandidatūras izskatīšanu. Augsti novērtēšu uzaicinājumu uz darba interviju, lai izvērtētu manas iespējas kandidēt uz šo amatu.

Ar cieņu,

[Jūsu vārds un uzvārds]

Šajā paraugā iekļauta pamatinformācija, kas nepieciešama motivācijas vēstules rakstīšanā. Tomēr labākās motivācijas vēstules ir tās, kurām ir personisks pieskāriens. Pielāgo šo vēstules piemēru, pievienojot papildu informāciju, kas vairāk paskaidrotu un izceltu personiskos pieteikšanās iemeslus.

Stafferty Corporate Websites
    Хочу в Stafferty!