Kā izpildīt savas Jaunā gada apņemšanās?
    Uz ziņu sarakstu

    10 padomi, lai veiksmīgi iesāktu Jauno gadu

    10 padomi, lai veiksmīgi iesāktu Jauno gadu

    Jaunais gads vienmēr asociējas ar jaunu sākumu, kad tiek nostādītas jaunas apņemšanās un izvirzīti lieli mērķi personīgajā dzīvē un karjerā. Un katra gada sākums ir vēl viena iespēja atbrīvoties no visa liekā, sarūpējot vietu jauniem sapņiem un iecerēm. Lai gan ikviens no mums katru Jauno gadu vēlas īstenot vismaz vienu mērķi vai apņemšanos, atklājas, ka tikai 19% cilvēku savas apņemšanās tiešām ievēro. Lielākā daļa cilvēku savas apņemšanās pamet jau janvāra vidū.

    Kā noturēties uz pareizā ceļa un īstenot savus mērķus? Šeit ir daži padomi, kas palīdzēs Tev veiksmīgi iesākt un turpināt šo gadu:

    • Izvirzi konkrētus un realizējamus mērķus. Visgrūtāk saniegt mērķus tad, ja tie ir uzstādīti pārāk daudz un pārāk augsti. Tāpēc labāk fokusēties uz vienu lietu mazliet ilgāk, nekā censties izpildīt vairākas lietas uzreiz.
    • Sastādi plānu. Kad esi uzstādījis mērķi, nosaki konkrētus soļus, kas pakāpeniski jādara, lai nokļūtu tur, kur vēlies nokļūt. 
    • Izveido prasmju sarakstu, ko nepieciešams apgūt. Lai virzītos tuvāk uz priekšu saviem karjeras plāniem, Tev, visticamāk, būs vajadzīgas jaunas prasmes. Tāpēc ņem vērā, kas šogad būs jāapgūst, un izstrādā stratēģisku plānu šo prasmju apguvei. 
    • Pārliecinies, ka Tavi mērķi ir izmērāmi. Kas tiek izmērīts, tas tiek padarīts. Seko līdzi saviem panākumiem un atalgo sevi par padarīto.

    • Runā par saviem mērķiem. Pastāsti draugiem, kolēģiem un ģimenes locekļiem par saviem plāniem, lai arī citi varētu Tevi atbalstīt.

    • Ja nepieciešams, veic korekcijas plāna izpildē. Ja saproti, ka dodies nepareizajā virzienā, nevilcinies veikt labojumus stratēģijā. Mērķi nekad nav akmenī kalti, tāpēc ir svarīgi pielāgot savus mērķus atbilstoši situācijai. 

    • Ja lietas nonoris saskaņā ar plānu, lūdz palīdzību. Prasīt pēc palīdzības otram nekad nav viegli, bet atceries, ka no tā nav jākaunas, ja tiešām nepieciešama palīdzība.

    • Izvairies no pagātnes neveiksmju atkārtošanas. Rezultāts nemainīsies, ja darīsi lietas tādā pašā veidā, kā tad, kad nesaņēmi nekādus rezultātus. Tā vietā centies atrast un izmantot citu pieeju.

    • Ieplāno laiku sev. Svarīgi ne tikai kalendārā ieplānot savus mērķus, bet arī atvēlēt laiku sev pašam. Atrodi laiku, kurā vari būt brīvs un atslēgties no visiem traucējošajiem faktoriem.

    • Sabalansē darbu ar atpūtu. Vairumā gadījumu mūsu darbs ir svarīgāks par daudzām citām lietām mūsu dzīvē. Bet darbs nekur nepazudīs. Lielākā bagātība, ko vari atrast, ir savs brīvais laiks. Padomā par to un atvēli laiku tam, kas Tev visvairāk patīk! 

    Lai veiksmīgs un panākumiem bagāts 2023. gads!

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...