Īstā kandidāta atrašana | Darbā pieņemšanas veiksmes stāsti
    Uz ziņu sarakstu

    Kā mūsu personāla atlases speciālisti maina kandidātu dzīves

    Kā mūsu personāla atlases speciālisti maina kandidātu dzīves

    Ceļš uz ideālā kandidāta pieņemšanu darbā var būt ļoti nelīdzens. Tas prasa lielu koncentrēšanās spēju, neatlaidību un gudrību. Personāla atlases speciālisti un citi HR jeb cilvēkresursu speciālisti, kas neizmanto inovatīvas personāla atlases stratēģijas, bieži nevar atrast darba kandidātus, kas būtu piemēroti viņu atvērtajām pozīcijām. Turklāt, ņemot vērā visas izmaiņas un sasniegumus cilvēkresursu tehnoloģijās, ir daudz jaunu risinājumu dažām no lielākajām personāla atlases problēmām, un daudzi tagad ievieš šos jaunos risinājumus, lai uzlabotu savas darbā pieņemšanas stratēģijas un vieglāk un ātrāk spētu atrast ideālos kandidātus.

    Personāla atlases speciālisti šajā procesā spēlē vairākas lomas – viņi pārstāv savas organizācijas kā zīmola vēstniekus, klientu apkalpošanas pārstāvjus, patiesības meklētājus un talantu identificētājus. Darba apjoms, ko viņi iegulda, lai nodrošinātu, ka darba devēji pieņem darbā labāko cilvēku, ir mākslas veids, ko tie, kas nav šīš profesijas pārstāvji, pilnībā nesapratīs.

    Lai paustu atzinību un novērtētu šos speciālistus, mēs lūdzām mūsu personāla atlases speciālistus dalīties ar saviem veiksmīgākajiem darbā pieņemšanas stāstiem:

    • Veiksmes sāsts #1 – Atrast īsto

    “Ar katru noslēgto projektu es ļoti lepojos, jo tas nozīmē, ka esmu paveikusi savu darbu, un visi ir apmierināti ar rezultātu. Tomēr visvairāk es lepojos ar projektu, kurā tika meklēts kadidāts biznesa koordinatora amatam. Esmu īpaši gandarīta par šī projekta slēgšanu, jo sākumā tas šķita ļoti grūti vājās klienta komunikācijas dēļ. Man bija visa nepieciešamā informācija, lai sāktu darbā pieņemšanas procesu, taču līgums netika parakstīts, tāpēc tas kādu laiku tika apturēts. Kad bijām sagatavojuši visu dokumentāciju, man bija nepieciešams veikt 3 intervijas ar 2 kandidātiem, lai rezultātā iegūtu veiksmīgu atlasi. Kopš brīža, kad es satiku šo kandidāti savā intervijā, es zināju, ka viņa ir ĪSTĀ - ideālā kandidāte! Es biju ļoti priecīga, un pavisam drīz viņa sāka strādāt uzņēmumā. Un tagad es varu lepoties ar to, ka esmu viduspersona starp apmierinātu klientu un laimīgu kandidātu!” - Līva, jaunākā personāla atlases speciāliste.

    • Veiksmes stāsts #2 – Mirklis, kas izmaina dzīvi

    “Šis kandidāts bija īpašs, jo intervija notika man grūtā dzīves posmā, un es biju pilnīgi gatava pārcelt interviju, taču negribēju ļaut šai situācijai ietekmēt manu darbu un panākumus, tāpēc interviju tomēr nepārliku, un beigās tā noritēja ļoti vieksmīgi. Kandidāts mani uzlādēja ar pozitīvu enerģiju, un pēc ilga intervijas procesa viņš saņēma darba piedāvājumu. Tagad mēs gaidām, kad viņš pārcelsies uz citu vietu, un esmu ļoti laimīga, ka tomēr veicu šo interviju par spīti visam. Šis bija mans pirmais slēgtais projekts, un es ar to ļoti lepojos, jo es biju spējīga sevi piespiest pat tad, kad to vismazāk gribētos. Beigās es atalgojumā saņēmu kandidātu, kurš tagad krasi maina savu dzīvi, pārceļoties uz pavisam citu kontinentu. Un es jūtos gandarīta, ka biju daļa no šī dzīvi mainošā notikuma!” - Lāsma, jaunākā personāla atlases speciāliste.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...