TOP 5 attālinātā darba vakances Latvijā 2023
    Uz ziņu sarakstu

    5 šobrīd pieprasītākās attālinātā darba vakances Latvijā

    5 šobrīd pieprasītākās attālinātā darba vakances Latvijā

    Mūsdienās daudzus interesē attālinātā darba ērtības un elastība. Attālinātais darbs ļauj ietaupīt laiku un naudu, novēršot pārvietošanos uz darbu un mājām un samazinot citas izmaksas, kas saistītas ar darbu tradicionālajā darba vietā. Daudziem, kuri strādā attālināto darbu, patīk iespēja noteikt savus grafikus, savukārt, citi dod priekšroku saņemt algu un pabalstus no darba devēja, strādājot ārpus biroja.

    Kādas ir šobrīd populārākās attālinātā darba vakances Latvijā?

    1. Java izstrādātājs

    • Pirms ķeramies klāt Java izstrādātāja lomas specifikai, sāksim ar pamatiem. Java ir programmēšanas valoda, ko plaši uzskata par vienu no populārākajām pasaulē. Deviņi miljoni izstrādātāju regulāri izmanto Java. Nejaukt ar JavaScript, pati Java ir arī platforma lietojumprogrammu izstrādei, kas daudzās programmēšanas valodās nav. Java izstrādātājs jeb Java Full Stack Developer ir datoru programmētājs un izstrādātājs, kas specializējas Java kodēšanas valodā. Viņu galvenie pienākumi ietver Java lietojumprogrammu un programmu izstrādi, Java programmatūras testēšanu un dažādu Java programmu tehnisko problēmu labojumu piemērošanu.

    2. UI/UX dizainers

    • UX (user experience) un UI (user interface) ir divi savstarpēji atšķirīgi termini. Lai gan UI parasti attiecas uz mijiedarbību starp lietotājiem un datorsistēmām, programmatūru un lietojumprogrammām, UX vispārīgi attiecas uz lietotāja vispārējo pieredzi ar zīmolu, produktu vai pakalpojumu. UI/UX dizaineri ir atbildīgi par visu lietotāja pieredzes izstrādi un ieviešanu, mijiedarbojoties ar digitālo rīku, piemēram, dažādām vietnēm. UI/UX dizaineris cieši sadarbojas ar mārketinga komandu un dizaineriem, lai nodrošinātu netraucētu tīmekļa/mobilo dizainu un veiksmīgu UI/UX paraugprakses un principu ieviešanu visās digitālajās platformās.

    3. Datu inženieris

    • Datu inženieris jeb datu sistēmu inženieris ir atbildīgs par datu apstrādes programmatūras, piemēram, datubāzu, izstrādi un uzturēšanu. Viņu pienākumos ietilpst saskaņošana ar uzņēmuma vadītājiem un citiem profesionāļiem, lai izveidotu unikālu datu infrastruktūru, veiktu to projektu testus, lai izolētu kļūdas, un atjauninātu sistēmas, lai pielāgotos uzņēmuma vajadzībām.

    4. Vecākais grāmatvedis

    • Vecākie grāmatveži ir atbildīgi par pagātnes darījumu analīzi un sniedz vērtīgu informāciju par uzņēmuma darbību. Viņi var arī sniegt padomus, pārbaudīt pārskatus un sniegt uzticamu informāciju par finanšu uzskaiti. Kā vecākais grāmatvedis jūs analizēsit sarežģītus finanšu ierakstus un pārskatus. Jūs pārraugāt uzņēmuma grāmatvedības operācijas. Vecākie grāmatveži regulē un apstiprina finanšu darījumus. Lielākā daļa vecāko grāmatvežu uzņēmumā vada savu finanšu nodaļu.

    5. Projektu vadītājs

    • Projektu vadītāji ir atbildīgi par projektu plānošanu un pārraudzību, lai nodrošinātu, ka tie tiek pabeigti laikā un budžeta ietvaros. Projektu vadītāji plāno un nosaka projekta resursus, sagatavo budžetus, uzrauga progresu un visu laiku informē ieinteresētās personas. Tas viss tiek darīts uzņēmuma mērķu un vīzijas ietvaros. Projektu vadītāji ir nepieciešami visdažādākajos projektos, tostarp būvniecības, IT, HR un mārketinga jomā.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...