Kādas ir populārākās IT profesijas un karjeras šobrīd?
    Uz ziņu sarakstu

    TOP informācijas tehnoloģiju profesijas & karjeras

    TOP informācijas tehnoloģiju profesijas & karjeras

    Informācijas tehnoloģijas (IT) ir viena no mūsdienu visstraujāk augošajām karjeras jomām. IT speciālisti ir atbildīgi par to, lai palīdzētu organizācijām uzturēt savu digitālo infrastruktūru un sniegtu problēmu novēršanas palīdzību tehnoloģiju patērētājiem. IT darbinieki ir pieprasīti, lai palīdzētu citiem sekot līdzi tehnoloģiju attīstībai un drošības procedūrām.

    Ja Tevi interesē programmēšanas un problēmu risināšanas prasmju attīstīšana, tad karjera IT jomā varētu būt Tev piemērota. Šajā rakstā mēs sniedzam piemērus populārākajām IT profesijām un karjerām, lai palīdzētu Tev atrast pareizo karjeras ceļu, kas būtu atbilstošs Tavām interesēm, mērķiem un kvalifikācijai.

    • Atbalsta speciālists

    Galvenie pienākumi: Atbalsta speciālisti ir atbildīgi par uzņēmuma datortīkla un aparatūras problēmu izskatīšanu un risināšanu. Viņi var strādāt dažādās nozarēs, lai sniegtu vispārēju atbalstu uzņēmuma darbiniekam.

    Prasības: atbalsta speciālistiem parasti nepieciešams bakalaura grāds datorzinātnēs vai informācijas tehnoloģijās.

    • Datorprogrammētājs

    Galvenie pienākumi: datorprogrammētājs ir cilvēks, kurš raksta jaunu datoru programmatūru, izmantojot tādas kodēšanas valodas kā HTML, JavaScript un CSS.

    Prasības: programmētājs parasti pabeidz bakalaura grādu datorzinātnēs, kā arī iziet praksi, lai attīstītu savas prasmes.

    • Mājaslapu (Web) izstrādātājs

    Galvenie pienākumi: tīmekļa izstrādātāji ir atbildīgi par mājaslapas izskatu, navigāciju un satura organizāciju. Viņi izmanto kodēšanas valodas, piemēram, HTML, CSS un JavaScript, lai pārvaldītu grafikas, lietojumprogrammas un saturu, kas atbilst klienta vajadzībām.

    Prasības: Daudzi tīmekļa izstrādātāji iegūst asociēto grādu tīmekļa izstrādē vai kādā citā atbilstošā IT jomā, bet tas var būt arī bakalaura grāds IT vai citā uzņēmējdarbības jomā.

    • Sistēmu analītiķis

    Galvenie pienākumi: sistēmu analītiķis pārskata dizaina komponentus un izmanto savas zināšanas par informācijas tehnoloģijām, lai rastu risinājumus biznesa problēmām. Tie nosaka veidus, kā jāmaina infrastruktūra, lai racionalizētu uzņēmējdarbību un IT darbības.

    Prasības: bieži ir nepieciešams bakalaura grāds datorzinātnēs vai saistītā jomā. Uzņēmējdarbības administrācijas, vadības un finanšu kursa darbs var palīdzēt šiem profesionāļiem labāk pielietot IT zināšanas, lai uzlabotu uzņēmējdarbības praksi.

    • Tīkla inženieris

    Galvenie pienākumi: tīkla inženieri strādā pie uzņēmuma datortīkla ikdienas uzturēšanas un attīstības, izmantojot savas prasmes, lai tīkls būtu pieejams un efektīvs visiem organizācijas darbiniekiem.

    Prasības: šiem speciālistiem parasti ir nepieciešams bakalaura grāds datorzinātnēs un informācijas sistēmās, lai izprastu tīkla funkcijas un iepazītos ar iespējamiem risinājumiem, kas nepieciešami tā uzturēšanai.

    • IT drošības speciālists

    Galvenie pienākumi: IT drošības speciālisti strādā dažādās nozarēs, lai izveidotu un uzturētu digitālus aizsardzības pasākumus attiecībā uz intelektuālo īpašumu un datiem, kas pieder organizācijai. Tie palīdz uzņēmumiem izveidot ārkārtas plānus gadījumam, ja informācija tiek uzlauzta no viņu tīkliem un serveriem. Šie speciālisti arī izstrādā stratēģijas problēmu novēršanai.

    Prasības: bieži ir nepieciešams bakalaura grāds vai profesionālais sertifikāts. Apgūtie kursi var ietvert matemātiku, programmēšanu un operētājsistēmas un sertifikātus.

    • Mākoņsistēmu inženieris

    Galvenie pienākumi: Mākoņsistēmu inženieris novērtē uzņēmuma datu bāzes krātuves apjomu un mēra programmu pieejamību lietotājam. Viņi arī novērtē, vai dati tiek pareizi apstrādāti organizācijas mākoņa infrastruktūrā.

    Prasības: mākoņinženieriem parasti ir vismaz bakalaura grāds datorzinātnēs vai informācijas tehnoloģijās.


    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...