Pagaidu un pastāvīga darbā pieņemšana
    Uz ziņu sarakstu

    Pagaidu vs Pastāvīga personāla atlase: kas ir labāks Jūsu uzņēmumam?

    Pagaidu vs Pastāvīga personāla atlase: kas ir labāks Jūsu uzņēmumam?

    Spēcīgas komandas izveidošana ir viens no sarežģītākajiem uzņēmējdarbības vadīšanas aspektiem. Pirms tiek veikta šī darbība, ir svarīgi pārliecinieties, ka pilnībā saprotat atšķirību starp pastāvīgo un pagaidu darbu. Pastāvīgi darbinieki ir ilgtermiņa ieguldījums Jūsu biznesā un var palīdzēt Jums izveidot spēcīga zīmola pamatu. Savukārt, pagaidu darbinieku pieņemšana darbā nodrošina lielāku elastību un ir saistīta ar zemākām izmaksām.

    Pagaidu vs Pastāvīga personāla atlase

    Pastāvīgo darbinieku pieņemšana darbā atšķiras ar augstākām izmaksām nekā pagaidu darbs. To izbeigšana prasa apjomīgu dokumentu kārtošanu, un no juridiskā viedokļa tas ir krietni sarežģītāk. Bet šim darbā pieņemšanas veidam ir arī savas priekšrocības. Pastāvīgs darbinieks, visticamāk, būs lojāls uzņēmumam, kurā strādā, un paliks tajā, kad būs grūti. Viņš ir spējīgs arī labāk izprast Jūsu uzņēmuma kultūru, misiju un vērtības nekā sezonas darbinieks.

    Vēl viena atšķirība starp pastāvīgo un pagaidu darbu ir saistību līmenī. Pastāvīgajiem darbiniekiem ir iespēja augt profesionāli un attīstīt savas prasmes, Jūsu biznesam augot. Turklāt, viņi spēj veltīt vairāk laika un pūļu savam darbam, lai tiktu paaugstināti amatā un veicinātu savu karjeru. Turpretī pagaidu darbinieks var pamest darbu, kad Jūs to vismazāk gaidāt. Turklāt viņi vienlaikus var strādāt pie vairākiem darba devējiem, tāpēc viņi, iespējams, nevarēs pilnībā iesaistīties Jūsu projektos uz visiem 100%.

    • Kopumā pagaidu darbā pieņemšana var būt laba izvēle īstermiņa projektiem. Šī opcija ļauj pieņemt darbā darbiniekus no plašāka talantu loka, vienlaikus samazinot darbā pieņemšanas laiku. Turklāt tas ir izdevīgāk. Salīdzinot ar pagaidu darbu, pastāvīga darbā pieņemšana atvieglo spēcīgas uzņēmuma kultūras veidošanu un lojāla darbaspēka nodrošināšanu. Pagaidu, pastāvīgo un līgumdarbinieku kombinācija var palīdzēt Jūsu organizācijai paplašināt savu darbību un saglabāt konkurētspēju.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...