Produktivitāte, strādājot no mājām
    Uz ziņu sarakstu

    Ieteikumi produktivitātes uzlabošanai, strādājot no mājām

    Ieteikumi produktivitātes uzlabošanai, strādājot no mājām

    Globālā pandēmija daudzus piespieda strādāt no mājām. Lai gan tam ir savas priekšrocības, reizēm būt produktīvam mājas vidē var būt izaicinājums. Ja tev ir grūti noturēt uzmanību un paveikt darbus, tu tāds neesi vienīgais. Par laimi, mums ir vairāki padomi, kuri tev palīdzēs uzlabot produktivitāti, strādājot no mājām.

    • Izveido zonu darbam. Viens no galvenajiem veidiem, kā uzlabot produktivitāti, strādājot no mājām, ir atsevišķas darba zonas izveide. Atsevišķa zona, kas paredzēta darbam, var palīdzēt noskaņoties darbam un atvieglot uzmanības noturēšanu. Pārliecinies, ka darba zona ir ērta, labi apgaismota un tajā nav nekā, kas novērš uzmanību.

    • Nosaki robežas. Strādājot no mājām, var būt grūti nošķirt darba un mājas dzīvi. Nosaki skaidras robežas, lai ģimenes locekļi vai dzīvokļa biedri zina, kad tu strādā un kad nestrādā.

    • Ievēro rutīnu. Rutīnas ievērošana būtiski palīdz uzturēt produktivitāti. Centies katru dienu mosties vienā laikā, kā arī pārtraukumus un pusdienlaiku katru dienu ieplāno vienā un tajā pašā laikā.

    • Atvēli laiku pārtraukumiem. Var būt vilinoši strādāt visu dienu bez pārtraukuma, bet tas var novest pie izdegšanas un produktivitātes samazināšanās. Atvēli laiku īsiem pārtraukumiem visas dienas garumā, lai izstaipītos, pastaigātos vai notiesātu kādu uzkodu.

    • Komunicē ar kolēģiem. Strādāšana no mājām var būt izolējoša, tāpēc ir svarīgi uzturēt komunikāciju ar kolēģiem un komandu. Ieplāno regulāras tikšanās un izmanto videokonferenču rīkus. Tas var palīdzēt motivācijai un uzmanības noturēšanai.

    • Novērs traucēkļus. Identificē, kas tev visvairāk novērš uzmanību, un novērs vai samazini šos traucēkļus. Piemēram, ja tavu uzmanību novērš sociālie tīkli, apsver domu darba laikā bloķēt šīs vietnes.

    • Izmanto produktivitātes rīkus. Ir pieejami dažādi produktivitātes rīki, kas tev palīdzēs būt organizētam un fokusētam. No projektu vadības sistēmām līdz lietotnēm laika izsekošanai – šie rīki tev var palīdzēt tikt galā ar darbu apjomu un lietderīgi izmantot laiku.

    • Izkusties. Katru dienu atvēli laiku fiziskām aktivitātēm, piemēram, īsam treniņam vai nelielai pastaigai. Tas var dot enerģiju visas dienas garumā un palīdzēt noturēt uzmanību.

    • Dzer ūdeni. Ūdens dzeršana ir būtiska, lai noturētu uzmanību un produktivitāti. Turi uz galda ūdens pudeli un malko no tās visas dienas garumā. Tas palīdzēs būt modram un novērsīs gurdenumu.

    • Rūpējies par sevi. Velti laiku sev – meditē, lasi, pavadi laiku ar ģimeni un draugiem. Tas palīdzēs atjaunot enerģiju un uzturēt pozitīvismu, kas var produktivitāti pat paaugstināt.

    Šie padomi var tev palīdzēt noturēt uzmanību un saglabāt motivāciju. Rūpējoties par sevi un uzturot komunikāciju ar komandu, tu vari veiksmīgi strādāt arī no mājām.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...