5 grāmatas Tavai karjeras attīstībai
    Uz ziņu sarakstu

    5 grāmatas, kas Tev noteikti jāizlasa, lai uzlabotu savu karjeru

    5 grāmatas, kas Tev noteikti jāizlasa, lai uzlabotu savu karjeru

    Tava karjera ir kas vairāk kā tikai darbs. Karjeras veidošana ir nepārtraukts process, kas prasa lielu centību un neatlaidību. Turklāt tas ir ļoti garš un līkumots ceļš, pilns ar dažādām izvēles iespējām, kur ar navigāciju vien nepietiks, lai nonāktu vēlamajā galapunktā. Galvenokārt, lai izveidotu karjeru, ir svarīgi saprast, kādu dzīvi Tu vēlies dzīvot, kādas ir Tavas spēcīgākās prasmes un lielākās dzīves kaislības, kā arī izvēlēties tādu darbu, kas palīdzēs sasniegt maksimālu laimi un piepildījumu!

    Šīs 5 grāmatas palīdzēs Tev veiksmīgi pietuvoties saviem karjeras mērķiem:

    Mēs bieži vien neapzināmies, ka būtisks iemesls, kāpēc mēs neesam spējuši sasniegt savus mērķus, ir tas, ka mēs nepievēršam uzmanību sīkām detaļām. Bez tam, mūsu dzīves izvēles tiek veiktas ar visiem mazajiem ieradumiem, ko veicam ikdienā. Tāpat kā atomi ir visu matēriju niecīgie pamatelementi, arī labie ieradumi var kļūt par pamatu nozīmīgām pārmaiņām. Izveidojot “atomiskos ieradumis”, mēs varam sākt veidot tās personas pamatelementus, par kuru ceram kļūt.

    Dizaina domāšana var palīdzēt Tev virzīties uz priekšu, neatkarīgi no tā, ar kādu problēmu dzīvē esi saskāries. Grāmatā “Designing Your Life” Tu uzzināsi, kā piemērot šo pašu domāšanu izvēlēm, ko veic savā dzīvē, apzināti izveidojot Tev noderīgāko sistēmu. Tāpat šajā grāmatā iespējams arī uzzināt, kā izmantot un pielietot Mind Maps jeb prāta kartes, kā arī to, kā kļūt imūnam pret neveiksmēm.

    You Turn stāsta par to, kā atrast pareizo ceļu uz savu autentisko “es” savā karjerā, un to, kā noskaidrot, kādas ir Tavas labākās prasmes un darba iespējas. Bieži vien, kad cenšamies atrast to, kas nostājies starp mums un iespēju būt laimīgam savā karjerā, mums ir tendence skatīties uz ārējiem apstākļiem, bet patiesība ir tāda, ka tas jāmeklē mūsos pašos. Šajā grāmatā minēts arī tas, kā iepazīt savu patieso būtību, savu pamatprasmju kopumu, kā arī to, kā uzlabot pārliecību pār sevi, izpētīt savu finansiālo domāšanu un iepazīt tādu jēdzienu kā tīklošana jeb netvorkings.

    Start With Why koncentrējas uz vadību un inovācijām. Izmantojot zelta apļa koncepciju, autors pēta, kā vadītāji ir spējīgi iedvesmot citus sasniegt augstākās virsotnes, sekojot trim vienkāršiem jautājumiem: “Kāpēc?”, “Kā?” un “Kas?”. Šī grāmata ir bagāta ar iedvesmojošiem un aizraujošiem dažādu vadītāju stāstiem, kuri iedrošina apkārtējos ieviest jauninājumus un radīt nozīmīgas pārmaiņas. To ieteicams izlasīt ikvienam uzņēmējam, kurš meklē darbu vai, atklāti sakot, jebkuram, kurš tiecas atrast savai dzīvei lielāku jēgu.

    Šī grāmata piedāvā padziļinātus pētījumus par to, kā Tava fiziskā klātbūtne var mainīt Tavu garīgo enerģiju un pārliecības līmeni. Neatkarīgi no Tavas darba jomas, vienmēr ļoti būtiska nozīme ir pirmā iespaida radīšanai – un tikpat svarīgi ir pārliecināties, ka Tava pirmā mijiedarbība ar otru cilvēku ir pārdomāta un patiesa. Hārvardas profesore savā grāmatā iemāca izveidot “klātbūtni”, parādīt savu patieso “es”, kā arī pielāgot visu, sākot ar ķermeņa valodu un beidzot ar to, kā Tu domā un tiec galā ar lieliem izaicinājumiem.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...